Inspirationskälla?

Det finns så himla många inspiratörer där ute i landet. Så ibland undrar man vad lilla jag kan bidra med? Hur kan det jag jobbar med ge någon därute en liten inspiration till att förändra, eller för den delen fortsätta med det hen håller på med. 

Jag själv har massor av inspiratörer där ute, ena dagen kan det vara en "yogi" som står på huvudet på en sandstrand i Indien och andra dagen kan det varit en glamorös kvinna som lever sitt liv med champagne och snygga klackskor när jag sen faller ner i någons instakonto som lever det absolut enklaste livet utan prylar i en hydda i skogen. Jag vet inte vart jag vill vara, kanske någonstans mitt i mellan alla dessa fantastiska inspiratörer.

Vet inte hur många gånger jag har försökt gå upp tidigt för att yoga varje morgon, eller lagt undan mina barfotaskor för att känna mig vacker och sexig i ett par höga klackskor eller surfat runt på hemmet för att leta efter det mest perfekta torpet i skogen dit jag och min familj kan flytta.  Grejen är ändå att jag älskar att inspireras av andra och vill själv oxå kunna inspirera.

Jag hoppas att jag med min glädje, min spontanitet och min drivkraft att förverkliga mina drömmar skapar en nyfikenhet, bidrar till inspiration och får folk att ta steget vidare och förverkliga sina egna drömmar. Jag tror att min inställning att det bara finns massor av lösningar på problem (jag ser aldrig några hinder) tar mig in i en positiv värld där många andra oxå vill vara. Jag tror också att min spontanitet och förvekligande av det jag brinner för smittar av sig, även om det bara är litegrann så får det kanske någon att ta det där steget närmare en dröm. 

Jag tänker att jag är som jag är och fortsätter följa och förverkliga mina och min familjs drömmar så kommer även jag att inspirera. Och jag hoppas att jag själv kan få fortsätta bli inspirerad av alla er där ute. Någon gång ska jag bli den där "yogin". Att bo i en hydda på fjället har jag iaf förverkligat lite grann då vi i våras köpte en liten stuga vid Ljusnan i Ramundberget i utan el och rinnande vatten. Bara familjen Dalhäll ensam med alla djuren:) Sen att gå i klackskor och dricka champagne gör jag rätt ofta ändå:)


Puss på er och trevlig helg!