Sista veckorna på året har bjudit på lyx!

Wow, vilket sätt att avsluta året på och vilket sätt att starta det nya på! Har fått möjlighet att spendera mycket tid på de platser som jag gillar. Både i svenska fjällen men oxå i de sörmländska skogarna. Blir åter igen tacksam över vad livet har att erbjuda. 

En annan sak, det är faktiskt möjligt att leva efter sina drömmar. Det är bara du som sätter dina begränsningar. Välj bara att sluta sätta hinder. 

Se till att veta vad som är din passion, vad är dina drömmar? Förbered dig väl genom att hela tiden vara i så pass god fysik form så inget hindrar dig. 

För mig är det väldigt enkelt att hitta motivation till träning när jag vet vad målen är eller vilket äventyr som väntar runt hörnet. Att sen få känna sig stark varje dag peppar mig till att fortsäte få känna den känslan.  Hade ett jobbmöte en gång där den jag hade mötet med hade som mål att alltid vara stark nog att kunna springa ett maraton. Spelar ingen roll på vilken tid, bara att kunna genomföra precis när som helst. Gillar det målet, följer det.

Så tillbaka till mitt avslutande 2107 och startande 2018. Här kommer en liten bildkavalkad från magiska dagar. Toppturer, löpningar och vandringar. Lovely!!!